A központi járványügyi intézkedések értelmében 2022. március 7-től előadásainkon a maszkviselés nem kötelező. Mi az Önök és társulatunk biztonsága érdekében azonban továbbra is ajánljuk, és továbbra is rendelkezésükre állnak a kézfertőtlenítők.

Egy szabó, hét légy, egy lekvároskenyér. Melyikük sejtette mit hoz a sorsa? Talán leginkább a lekvároskenyér. A kis szabó sem gondolta, hogy mind a hét legyet egyszerre elkapja, hetet egy csapásra!

A diadalt szabónk övre varrja, és útjára kel a legenda, hetet egy csapásra! Persze arról a szabó hallgat, hogy akiket lecsapott - hetet egy csapásra - csak legyek voltak.... Száll a hír, egészen a király füléig, aki maga is bajban van: országát óriások, egy veszedelmes vadkan és egy tomboló egyszarvú sanyargatják. Pont egy olyan fickóra van szüksége, aki akkora vitéz, hogy hetet egy csapásra győz le!

Mi lesz a sorsa a ravasz és találékony szabócskának; boldog véget ér avagy elbukik, a Grimm-testvérek meséjéből kiderül!

*****

A ZsebSzínház óvodás és kisiskolás korosztálynak bárhol (osztálytermekben, óvodai csoportszobákban is) játszható interaktív kétnyelvű meseelőadás, amely interaktivitása révén nemcsak a megértést, hanem az aktív nyelvhasználatot is fejleszti. Felfogható akár alternatív németórának is. Két – németül és magyarul is játszó - színész varázslatos világokba kalauzolja a gyerekeket bábok, képek és zene segítségével. A bábok és a díszletek behatárolt méretei miatt az ajánlott nézőszám max. 60 fő. A előadás időtartama 35-45 perc.

Jegyfoglalás: tickets@dbu.hu, +36/74/510-257

GRIMM fivérek

10 éves korig

Bemutató: 2020. február 8.   10:30

Az előadás időtartama: 35-45 perc

Színpadra alkalmazták és közreműködnek:
Boglári Tamás
Paula Donner

Díszlet- és bábkészítés:
Boglári Tamás
Paula Donner


Időpontok

  • 2022.09.18. 11:00 (Szekszárd; Magyarországi Német Színház)

Fotógaléria