A központi járványügyi intézkedések értelmében 2022. március 7-től előadásainkon a maszkviselés nem kötelező. Mi az Önök és társulatunk biztonsága érdekében azonban továbbra is ajánljuk, és továbbra is rendelkezésükre állnak a kézfertőtlenítők.

Egy titokzatos manó varázslatának segítségével a kedves és szép molnárleány a királyfi felesége lesz. Mesés ugye? Ám egy napon a manó kopogtat az ajtaján, és segítségének borzasztó díját követeli. A Tűzmanócska marionettekkel meséli el a klasszikus Grimm történetet, kicsit a mai kor nyelvén, de az eredeti fordulataival.

Megmenekül-e végül a lány? Kiderül, ki a titokzatos manó? Az izgalom garantált!

Egy mese arról, milyen veszélyes lehet a meggondolatlan beszéd és arról, hogy a gonoszság ellen soha nem szabad feladni a harcot.

*****

A ZsebSzínház óvodás és kisiskolás korosztálynak bárhol (osztálytermekben, óvodai csoportszobákban is) játszható interaktív kétnyelvű meseelőadás, amely interaktivitása révén nemcsak a megértést, hanem az aktív nyelvhasználatot is fejleszti. Felfogható akár alternatív németórának is. Két – németül és magyarul is játszó - színész varázslatos világokba kalauzolja a gyerekeket bábok, képek és zene segítségével. A bábok és a díszletek behatárolt méretei miatt az ajánlott nézőszám max. 60 fő. A előadás időtartama 35-45 perc.

Jegyfoglalás: tickets@dbu.hu, +36/74/510-257

GRIMM fivérek

10 éves korig

Bemutató: 2018. február 10.

Az előadás időtartama: 35-45 perc

Színpadra alkalmazták és közreműködnek:
Boglári Tamás
Paula Donner

Díszlet- és bábkészítés:
Boglári Tamás
Paula Donner


Időpontok

  • 2018.02.10. 12:00 (Szekszárd; Magyarországi Német Színház)

Fotógaléria