A központi járványügyi intézkedések értelmében 2022. március 7-től előadásainkon a maszkviselés nem kötelező. Mi az Önök és társulatunk biztonsága érdekében azonban továbbra is ajánljuk, és továbbra is rendelkezésükre állnak a kézfertőtlenítők.

Vicky nemrég iskolát váltott Németországban. Új osztályában a szókimondó lány magabiztosan lép fel, ami többször feszültséget szül. Osztálytársai megpróbálják Vicky-t arra kényszeríteni, hogy betagozódjon az osztály hierarchiájába. Ennek következtében elindul egy erőszakból, kiszolgáltatottságból és kirekesztésből álló ördögi kör, mely az új lány helyzetének teljes ellehetetlenüléséhez vezet. Vicky nővére Magyarországon él. Célja, hogy a húgát kisegítse a reménytelen élethelyzetéből, és ehhez születik egy terve.

Az előadás tudatosítani szeretné a diákokban, hogy hogyan és miért indul el a zaklatás folyamata, és hogy az internetnek ebben milyen erős gerjesztő szerepe.

Bemutatási jogok: Theaterverlag Hofmann-Paul

A darab Magyarországon először kerül bemutatásra.

Háttéranyag az előadáshoz: >>>MATERIALMAPPE<<<

>>>SAJTÓMAPPA<<<

-------------------

A Neue Zeitung-ban német nyelven megjelent interjúnkat a színház igazgatójával, a rendezővel és a színésznővel ITT olvashatják.

KNUT WINKMANN

Ifjúsági darab 15 éves kortól

Bemutató: 2018. december 13.

Az előadás és az azt követő feldolgozó foglalkozás együttes időtartama: 90 perc

Szereposztás:
Vicky nővére – Melissa Hermann

Rendező: Stephan Rumphorst

Színház-pedagógiai foglalkozás: Rebekka Bareith


Időpontok

  • 2018.12.13. (Szekszárd; Magyarországi Német Színház)

Fotógaléria